Tijdsynchronisatie

Onze knowhow: nauwkeurige, consistente tijdgegevens verzenden 

Tijdsynchronisatie

BODET / TAU

Bodet ontwerpt en produceert tijdsynchronisatiesystemen die allemaal betrouwbare en nauwkeurige tijd leveren aan verschillende soorten apparatuur. Onze tijdsynchronisatiesystemen zijn algemeen bekend en vertrouwd in de sectoren onderwijs, industrie, luchthaven, spoorwegen en gezondheidszorg.

Waarom een tijddistributiesysteem?

Tijdverdeling bestaat uit het synchroniseren van een netwerk van klokken over een of meer gebouwen met behulp van een Masterklok. 

- Besparingen bij de opstart.
- Vermindering van onderhoudskosten.
- Toegenomen productiviteit.
- Overal betrouwbare tijdweergave.
- Automatische zomer en wintertijd. 

Waarom een tijddistributiesysteem

Tijdsynchronisatie: garandeert een betrouwbare, precieze tijd

Het belangrijkste voordeel van radiosynchronisatie is om de nauwkeurigheid van de ontvanger te waarborgen en ervoor te zorgen dat deze automatisch tijdwisselingen ontvangt. Over de hele wereld kan tijdsynchronisatie worden gewaarborgd via een netwerk van 24 satellieten die deel uitmaken van een GPS-systeem. De GPS-antenne ontvangt elke seconde een bericht (tijd + datum), decodeert het en verzendt het naar de Master Clock. De hoofdklok die het UTC-bericht (GMT) ontvangt, moet configureerbaar zijn om de UTC-tijd aan te passen aan de lokale tijd (tijdsverschil en introductie van zomer- / wintertijdomschakeling voor het land indien nodig). De tijdinstellingen van de ontvanger zijn volledig automatisch. Onze klokken zijn ook verkrijgbaar met ALS 162 (Frankrijk), DCF (Duitsland) en MSF (Verenigd Koninkrijk) radiosynchronisatie. 

Onze ontvangst antennes

Bodet biedt een reeks ontvangende antennes voor tijdsynchronisatie van hoofd/ moederklokken en tijdservers. Wij bieden radio (DCF, ALS 162) en GPS-antennes.

DCF, ALS 162 en GPS-antenne

Moederkok of tijdserver?

SIGMA moederklokken besturen een netwerk van slave klokken. Ze bieden betrouwbare tijdgegevens in een kloksysteem en maken het programmeren van analoge klokken, digitale LCD-klokken, digitale LED-klokken en Bell-systemen mogelijk.

NETSILON Tijdservers verzenden zeer nauwkeurige en consistente tijdgegevens naar verschillende soorten apparatuur (computers, klokken, relais, enz.) Via het Network Time Protocol (NTP). 

DCF, ALS 162 en GPS-antenne
DHF
DHF draadloos kloksysteem

Draadloze synchronisatie van een netwerk van klokken in één of meerdere gebouwen. Het signaal heeft een bereik van ongeveer 100 tot 200 meter. Grote besparingen kunnen worden gerealiseerd met de installatie, waardoor een grote vrijheid van locatie mogelijk is.

Puls
Bedrade impulstijdverdeling

Elektrische impulsen worden elke minuut verzonden naar slave klokken door de Master Klok via een bekabelde verbinding. Er is een back-up voeding op de hoofdklok om de slave klokken automatisch te resetten in geval van een stroomstoring. Het meest economische systeem voor kleine tijddistributiesystemen.

afnor
Gecodeerde tijdverdeling

Verzending van een volledig tijdbericht (tijd en datum) via tweedraads lijnbekabeling. Stand-alone werking van de slave klokken gedurende 1 uur als het signaal wordt verbroken. Het systeem is bij uitstek geschikt voor digitale professionele kloknetwerken.

NTP
Bedraad netwerk

Synchronisatie door een tijdserver van alle klokken op het computernetwerk is ook een hoogwaardige oplossing. 
Tijdverdeling op een computernetwerk is een gestandaardiseerde oplossing voor het synchroniseren van een onbeperkt aantal klokken. Klokken monitoring.

Klokken monitoring 

De bewaakte tijddistributie werkt met alle SNMP-compatibele software die op een computer of een server is geïnstalleerd. Bewaakte tijddistributie is een systeem voor het op afstand configureren, volgen en ontvangen van waarschuwingen van alle klokken die via uw IT-netwerk zijn verbonden.
Dit maakt het mogelijk om de klokwerking vanaf een centraal punt te monitoren en op de hoogte te worden gehouden van eventuele incidenten met de klokken op het netwerk, die op een of meer locaties kunnen worden geïnstalleerd. Dit biedt de functionele status van bewaakte klokken in realtime. Het is mogelijk om waarschuwingen of informatiemeldingen te ontvangen van alle bewaakte klokken van Bodet. Monitoring van tijdbeheer bespaart ook kosten op klokonderhoud door de werkbelasting van technici te verminderen. Zeer eenvoudig in gebruik, het is een grote troef bij het monitoren van een groot aantal klokken, vooral die verspreid over verschillende locaties. 

software klokkken

Bodet, al meer dan 40 jaar toonaangevend op tijd! Betrouwbare producten door kwaliteit en precisie.

Contact 

+31(0)50 – 549 90 90

Grondzijl 8A, 9731DG Groningen

Wij zijn altijd op tijd met het aanleveren van de juiste informatie!

Altijd op tijd!

Tau Audio Solutions B.V. 

© Copyright 2020 Disclaimer